Müdürlüğümüz Gıda, Yem Şubesi tarafından organize edilen Gıda işletmelerinde, Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarına Dayalı Sistem (HACCP) Tetkik Eğitimi düzenlendi.12-16 Aralık tarihleri arasında Kocaeli Ticaret Odasındaki eğitimde 10 ilçe Müdürlüğümüzden 25 gıda kontrol görevlisi hazır bulundular. Eğitimde HACCP ilgili konular İzmit ilçe müdürlüğünden Gıda Yüksek Mühendisi Seyra AVCI BAYKAL ve Edirne İl Müdürlüğünden Gıda Yüksek Mühendisi Kadir SÜZME tarafından anlatıldı. Eğitim son gün İl Müdür Yardımcımız Nuri AL ve Gıda, Yem Şube Müdürü Halide SANCAR ‘ın katılımlarıyla sertifika ve toplu resim çekimiyle son buldu.